Zakelijk

PIXZ Zakelijk

...


PIXZ Zeeland

Koop nu jouw eigen unieke PIXZ!

Op het meest unieke, moderne, 'photo-sharing' netwerk van Zeeland staan tienduizenden, prachtige foto's, verdeeld over twaalf categorieën én alle Zeeuwse plaatsen. PIXZ Zeeland is daarmee een grote bron van inspiratie voor marketing; denk aan: beelden voor de website, flyers, folders, posters, social media of in een kantoorpand/wachtruimte. Bestel vandaag nog jouw unieke PIXZ voor zakelijk gebruik! Lees hier alle mogelijkheden!Mooie PIXZ gezien en gebruiken?

Zie jij een PIXZ die je bij blijft? En zou je deze willen gebruiken voor zakelijke doeleinden? Dat kan nu! Koop je eigen, unieke PIXZ tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Van de verkoopprijs gaat 40% direct naar de PIXZ fotograaf.

Wat is het prijsbeleid van PIXZ?

We proberen het prijsbeleid zo simpel mogelijk te maken. Van elk verkochte PIXZ gaat 40% naar de eigenaar van de foto. De eigenaar van de foto dient wel akkoord te gaan met de verkoop van de foto en het doel hiervan.

Wat kost een PIXZ?

PIXZ Zeeland hanteert het volgende prijsbeleid:

 • Prijs op aanvraag | Particulier gebruik
 • Prijs op aanvraag | Zakelijk gebruik afhankelijk per doel

Wat kost een PIXZ voor exclusief gebruik?

Neem contact voor de mogelijkheden en prijzen.

Ik wil PIXZ verwerken in relatiegeschenken, wat zijn de opties?

PIXZ Marketing kan een uniek voorstel maken. Op basis van aantal relatiegeschenken en type bedrijf, maken wij een concept op maat. Neem contact op met PIXZ voor de zakelijke mogelijkheden op maat.

Hoe bestel ik een unieke PIXZ?

Log in met je PIXZ account, ga dan naar de betreffende PIXZ-pagina op de website en klik op 'Origineel'. Daar vul je de gevraagde gegevens in. Let op! Zakelijk mag de PIXZ niet voor andere doeleinden dan in het formulier aangegeven, worden gebruikt. Wij, PIXZ, ontvangen deze mail en nemen contact op met de eigenaar van de foto. De fotograaf geeft zelf in het profiel aan de foto's te willen verkopen. Nadat de PIXZ fotograaf en PIXZ akkoord zijn, ontvang je een factuur. Na betaling ontvang je de PIXZ in originele resolutie in je mailbox. Bij bestelling ga je automatisch akkoord dat de foto gebruikt wordt voor de door jou, opgegeven doel.

Ik heb een PIXZ besteld, waar mag ik die voor gebruiken?

Zodra je een PIXZ hebt besteld mag je die enkel gebruiken voor wat je dit vooraf hebt aangegeven. Je gaat dan ook automatisch akkoord met de voorwaarden. Je mag deze foto niet gebruiken voor negatieve doeleinden en/of zaken die spreekwoordelijk niet door de beugel kunnen (racisme, belediging van anderen en dergelijke). De koper van de PIXZ heeft de foto gekocht en mag de PIXZ gebruiken voor de afgesproken doeleinden. De maker van de PIXZ blijft te allen tijde de eigenaar.

PIXZ Slideshow in website / op tv

Unieke, lokale content in jouw website? PIXZ biedt de volgende opties ter invulling van jouw website. Voordelen:

 • - altijd unieke lokale foto's in jouw site
 • - actuele uitstraling op jouw site
 • - automatisch de nieuwste content (geen onderhoud nodig)
 • - 100% Typisch jouw regio
 • - met naamsvermelding van de PIXZ gebruiker, de fotograaf en de plaats
 • - op maat gemaakt voor jouw website (afmetingen)
Optioneel: het laten zien van een bepaalde Zeeuwse plaats en/of meerdere Zeeuwse plaatsen naar wens en /of het laten zien van een bepaalde categorie-en (strand, natuur, evenementen, uitgaan.

Optioneel: een slideshow op maat voor bijvoorbeeld:
 • - Bedrijfsruimtes (tv)
 • - Presentaties
 • - Wachtruimtes
 • - Narrowcasting

Voorbeeld slideshow

Rechthoekige slideshow Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zakelijke Partnerships

Wilt u uw bedrijf op unieke, typisch Zeeuwse, manier promoten én dit in samenwerking doen met het enige echte Social Media platform van Zeeland? Neem contact op voor de zakelijke partnerships en kansen.

Over PIXZ B.V.

PIXZ Zeeland valt onder So-MC, aangemeld bij KvK onder het handelsregisternummer KVK 52579352. BTW nr: NL1782.21.466.B01, Bankrekening NL26 KNAB 0256 8517 51.

Hoe zit het met copyright?

De koper van de PIXZ is de gebruiker van de betreffende foto en mag deze enkel gebruiken voor de afgesproken doeleinden. Het is verboden om een PIXZ foto als eigendom te communiceren; de maker blijft te allen tijde de maker. De koper is niet verplicht de naam van de fotograaf er bij te zetten maar dat mag uiteraard wel. Hoe meer we kunnen samenwerken met zijn allen, hoe beter wij Zeeland promoten.

Download de gratis app

Download Pixz App PIXZ App download


Download de App


Download Pixz App PIXZ App download
PIXZ Feed >

Laden...