FAQ

Wat is PIXZ

...


Pixz

Het typisch Zeeuwse, sociale foto netwerk

Op PIXZ kan je jouw beeld van Zeeland delen met jouw vrienden, familie en kennissen. Via de PIXZ website of de iOS- en Android-app kan je de leukste, mooiste en ontroerendste momenten vastleggen en publiceren. Je kan per foto aangeven op welke Zeeuwse plaats deze is genomen. PIXZ: Zeeland in Beeld!Typisch Zeeuws

Zie je een typisch Zeeuws plaatje? Leg hem vast en deel het met je vrienden! PIXZ is het typisch Zeeuwse netwerk waar een ieder die een band heeft met Zeeland foto’s en informatie kan delen.


Op het web en mobile

PIXZ is zowel toegankelijk via de website als via de iOS- en Android-app die je kan downloaden in de App Store/Google Play.

PIXZ iOS App download PIXZ App download


Een account aanmaken

Je kan een PIXZ account aanmaken via PIXZ of inloggen met jouw bestaande Facebook-, Twitter- of Google Plus-account. In de instellingen voor je account (rechtsboven in de site) kun je:

  • een profielfoto uploaden en of wijzigen
  • in een biografie zeggen wie je bent (maximaal 300 tekens inclusief spaties)
  • je woonplaats delen
  • instellen of je profiel voor iedereen beschikbaar is of alleen voor jouw volgers


Foto’s uploaden en delen

Zodra je bent ingelogd kan je foto’s uploaden en delen. Je kan meerdere foto’s tegelijk uploaden. Je kunt elke foto een titel geven, in de juiste categorie zetten, maximaal drie ‘tags’ (labels) toevoegen en een korte beschrijving geven. Hoe preciezer de informatie, hoe beter jouw foto’s gevonden kunnen worden! Elke foto krijgt een unieke titel en url. Deze kan je delen via jouw andere sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Google Plus en Pinterest.


Volgen en gevolgd worden

Via PIXZ kan je andere PIXZ-gebruikers volgen en zij kunnen jou volgen. Je kan zelf je instellingen aanpassen of iedereen jou mag volgen of dat je selectief bent. Dit kan via ‘Account’ in de instellingen (rechtsboven). Je kan mensen ook weer ontvolgen, klik dan nogmaals op het gebruikersprofiel en dan op de knop “Gebruiker volgen”.


Homepagina

Op de homepagina van PIXZ staan diverse foto’s van PIXZ gebruikers. Wil je jouw foto ook op de homepagina? Neem dan even contact op!


Zeeuwse Plaatsen

Wij vinden het leuk om zoveel mogelijke leuke, mooie, ontroerende foto’s per Zeeuwse plaats te hebben, jij kan daaraan meewerken! Per foto kan je een categorie toevoegen en de plaats waar deze is genomen.


Meldingen

Via PIXZ ontvang je meldingen wie jou willen volgen en wie er gereageerd hebben op jouw foto’s! Zo zie je snel de reacties van jouw vrienden.


Reageren

Zodra je bent ingelogd kan je reageren op foto’s van andere PIXZ-gebruikers. Zo kan je laten weten wat je van die ene foto vindt!


Ongepaste foto’s en reacties

PIXZ bekijkt vooraf geen foto’s en of andere inhoud van de gebruikers. Als gebruiker bepaal je zelf wat je publiceert op en via PIXZ. Mocht je een foto tegenkomen die ongepast, beledigend of eigendom van een ander is, kan je dit melden. Zodra je bent ingelogd kan je naar de betreffende fotopagina gaan en op de button “Ongepast” klikken. Er wordt dan melding gemaakt en wij zullen elke aanvraag serieus bekijken. Zodra een handeling (bewerken / verwijderen) gewenst is, zullen wij actie ondernemen.


Ideeën

Heb jij ideeën en/of suggesties hoe wij PIXZ kunnen verbeteren? Dat horen wij graag! Neem even contact op met PIXZ!


Verantwoordelijkheid

PIXZ bekijkt vooraf geen foto’s en of andere inhoud van de gebruikers. Iedere gebruiker die een profiel heeft aangemaakt is akkoord gegaan met de voorwaarden. Je bent zelf verantwoordelijk voor alle inhoud op en over jouw profiel. Je kan op de voorwaarden pagina de voorwaarden inzien. Mocht je vragen hebben, aarzel niet om even contact op te nemen.


Privacy en veiligheid

Let op dat je nooit zomaar gevoelige informatie deelt op het internet, ook niet via PIXZ. Gebruikers kunnen in hun biografie beweren anders te zijn dan in het echt. Medewerkers van PIXZ zullen nooit om jouw creditcard-, bankgegevens of andere persoonlijke informatie vragen.


Account verwijderen

Wil je je account verwijderen? Neem even contact met ons op en vermeld je naam en gebruikersnaam.


Respect

PIXZ streeft ernaar een integer en leuk sociaal netwerk te zijn. Wij vragen jou respectvol met andere gebruikers en hun privacy om te gaan. Het plaatsen van andermans foto’s of beelden en het misbruiken van andermans accounts is niet toegestaan. Mocht je onrespectvolle activiteit zien op PIXZ, vragen wij jou vriendelijk contact met ons op te nemen.


Over PIXZ B.V.

PIXZ valt onder So-MC, aangemeld bij KvK onder het handelsregisternummer KVK 52579352. BTW nr: NL1782.21.466.B01, Bankrekening NL26 KNAB 0256 8517 51.


Download de App


Download Pixz App PIXZ App download
PIXZ Feed >

Laden...